Πάρε επιπλέον έκπτωση -20% με τον κωδικό έκπτωσης SUMMER

Παραδοση και πληρωμή

Αποστολές
Η CREATIVE συνεργάζετε με την ACS. Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εξαρτούμενα απο το βάρος του δέματος, όπου πρίν την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας σας, ενημερώνεστε αυτόματα για τα τυχόν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που μπορεί να έχετε .

Προσοχή: H CREATIVE δεν ευθύνεται, ούτε αναλαμβάνει τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν εκτελωνιστικούς ελέγχους, ή επιπλέον φόρους , στις χώρες αποστολής των παραγγελιών της .

Τι ισχύει για την παράδοση ενός δέματος
Οι κούριερ παραδίδουν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π .μ μέχρι τις 5 μ. μ (το Σάββατο και η Κυριακή δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες). Για να γίνει η παράδοση απαιτείται η υπογραφή σας. Αν δεν είστε στον τόπο παράδοσης που έχετε αναγράψει και ο κούριερ δεν μπορεί να το παραδώσει ή να αφήσει το πακέτο σε ασφαλές μέρος προσπαθεί ακόμα μια φορά τις επόμενες εργάσιμες ημέρες να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη. Παράλληλα , θα σας έχει αφήσει ένα σημείωμα με οδηγίες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να καθορίσετε καινούργια μέρα και ώρα παράδοσης ή να ορίσετε κάποιον γείτονα ως παραλήπτη ή ένα ασφαλές μέρος για να αφήσουν το πακέτο. Οι ημέρες παράδοσης κυμαίνονται από 4 έως 8 εργάσιμες ημέρες. Εάν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τις παραδόσεις, μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] η προσωπικό μήνυμα στο Facebook Messenger.