Επιστροφή και αντικατάσταση

Όροι επιστροφής
1. Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αλάξετε, ενημερώνοντάς μας πρώτα. Αυτή η ειδοποίηση γίνεται χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής που υπάρχει παρακάτω:

Για τους επισκέπτες

Για εγγεγραμμένους χρήστες

2. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρείας courier ACS. Χρόνος επιστροφής: 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
3. Η διαδικασία επιστροφής έχει ως εξής:
3.1. Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής για να μας ενημερώσετε για το αίτημά σας εντός της προγραμματισμένης περιόδου επιστροφής 14 ημερολογιακές ημέρες.
3.2. Εάν έχετε παραλάβει τα προϊόντα με ‘’πληρωμή στην παράδοση’’ και θέλετε να λάβετε τα χρήματά σας πίσω με τον ίδιο τρόπο,πρέπει να στείλετε το πακέτο πίσω σε εμάς.Το ποσό θα επιστραφεί εντός 7 εργάσιμων ημερών και θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας στη διεύθυνση που καθορίσατε για παραλαβή.
3.3. Εάν πληρώσατε με κάρτα - θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω σε λογαριασμό paypal.
4. Εάν διαπιστόσετε εργοστασιακό ελάττωμα στο προϊόν/προϊόντα κατά την παράδοση της παραγγελίας από τον ταχυμεταφορεά η στο κατάστημα courier όπου έχετε πάει για την παραλαβή, αντικαθίσταται ΔΩΡΕΑΝ από εμάς.